Comex景观装置,墨西哥,Graciastudio

在阿拉米达中心影响最大的一个角落是华雷斯大道和莫拉博士街的交叉口。在《梅克斯托波利》的最后一版中,安装了由Graciastudio设计的Comex产品。该装置采用低口径预制自支撑结构。
由十个模块组成,每个模块都有一个木质面板,表面覆盖着Comex品牌产品的回收材料,内部有一个反射面。这个直径9米,高3米的圆形底座,在用户走近时提供了不同的体验。

One of the corners with the greatest impact in Alameda Central is at the intersection between Avenida Juárez and Calle Doctor Mora.In the last edition of MEXTRÓPOLI, there was installed the Comex piece designed by Graciastudio.The installation was formed based on a low-caliber, prefabricated and self-supporting structure.
Created from ten modules where each of them housed a wooden panel covered with recycled material of Comex brand products on its exterior and a reflective surface inside.This piece of circular base with nine meters in diameter and three meters high, offered different experiences as the user approached it.

从远处看,有一大片银白色的鳞片,它们的漫反射产生了闪光。在外围,有一个粗糙的表面,由1000多个完全平整的Comex易拉罐以非常有序的方式放置在涂成黑色的木质表面上形成。
亭子只有一个入口通往一个封闭的空间,在这个空间里,一个人被反射到无限远处。Comex展馆被重新安置,现在可以在绿色罗马果园参观。

From a distance, there was a great skin of silvery scales whose diffuse reflections generated flashes of light.In the outer perimeter, one was with a rough surface, generated by more than one thousand completely flat Comex cans placed in a very orderly manner on a wooden surface painted black.
The pavilion had a single entrance to an enclosing space in which one was reflected to infinity.The Comex pavilion was relocated and can now be visited in the Green Rome Orchard.

Project Name: Comex | Graciastudio
Architects: Grace studio | Jorge Grace
Builder: Efficiency Factor
Location: Alameda Central, Mexico City
Date: 2019
Photography: Jaime Navarro

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注