HAY 扩建项目,巴黎, Benoit Rotteleur Architecte

这座巴黎郊区的房子,以其装饰性的砖块和石头的低矮门面,吸引了这个有两个孩子的家庭。尽管它有这么大的魅力,但建筑面积是不够的,这就是为什么房东向建筑师寻求解决方案,以创造额外的空间,在保留房子的魅力的同时,容纳两间卧室和一个淋浴房。

This Parisian suburb house, with its ornamental bricks, and low front in stone, has attracted this family with two children. Despite all its charm, the constructed area was not enough, that’s why the landlord asked the architect for a solution to create additional space and accommodate two bedrooms and one shower room while preserving the charm of the house.

该项目位于法国建筑师协会(ABF)的保护区内,该协会的任务是保护古迹和周边地区;该项目需要一个创新的和符合背景的建议。

Located in a protected area by the Architecte des Bâtiments de France (ABF); whose mission is the conservation of monuments and the surrounded areas; the project required an innovating and contextual proposal.

该项目由孩子们的生活空间组成,其立面被设想为极简主义并与环境融为一体,遵循ABF的路线。

Consisting of living space for the children, the elevation is conceived to be minimalist and integrated into the environment, following the alignments of ABF.

房屋的扩展部分,正面是木质覆层材料,与现有的底层对齐,确保了光线效果。三角形的荆棘赋予了正面的活力,并与砖块的图案相呼应。新楼层的开口与底层的窗户和阳台保持一致,同时在上述荆棘之间。

The extension of the house, with the frontal in wooden cladding material, is aligned with the existing ground floor ensuring a light effect. The thorns, in triangular shapes, give the dynamic of the front and play with the patterning of the bricks. The openings in the new floor are in line with the windows and balconies of the ground floor, fitting at the same time between the mentioned thorns.

Architects: Benoit Rotteleur Architecte
Area: 45 m²
Year: 2020
Photographs: Antoine Séguin
Lead Architects: Benoit Rotteleur
Design Team:Benoit Rotteleur Architecte, Benoit Rotteleur
City:Paris
Country:France

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注