Marea 之家,韩国, Rieuldorang Atelier

在逗留中玩耍。我通过将视角从简单的停留转移到玩耍而想到的一种养老金。什么是游戏,它是伴随着乐趣和通过经验的享受。大多数住在公寓里的人在生活空间里缺乏游戏。这是一个简单的游戏,但在公寓的客厅里是做不到的。在风中摇曳的植物,触摸土壤的体验,等等。而我在设计幼儿园时学到的儿童游乐场的经验,为家庭泳池别墅提出了新的服务视角,与家人一起。

Play on stay. A pension that I thought of by shifting my perspective from a simple stay to a play. What is play, it is accompanied by fun and enjoyment through experience. Most of the people living in apartments have a lack of play in the living space. It’s a simple game, but something you can’t do in an apartment living room. Plants swaying in the wind, the experience of touching the soil, etc. And the experience of the children’s playground that I learned while designing the kindergarten suggested a new service perspective for the family pool villa with the family.

根据房间价格对服务的满意程度。对高房价所包含的服务的满意度是不可避免的。它来自于质量和考虑。建筑的质量是豪华的标准。例如,对运动的深入考虑,对空间大小的满意,床的高度来源于经验,以及儿童的游戏模式。此外,考虑到可能因高房价而产生负担的顾客,两个房间的距离,每个房间的浴室都是连在一起的,这样两个家庭就可以舒适地居住。由于可以用一半的费用,所以可以灵活地应对费用的负担情况。

Satisfaction of service according to room price. Satisfaction with the service included in the high room rate is inevitably high. It comes from quality and consideration. The quality of architecture is the standard of luxury. For example, deep consideration for movement, satisfaction with space size, bed height derived from experience, and children’s play patterns. In addition, in consideration of customers who may be burdened by high room prices, the two rooms are placed at a distance and attached to the bathroom in each room, so that the two families can stay comfortably. Since it can be used at half the cost, it is possible to flexibly cope with the burdensome situation of the cost.

花园和操场。简单平坦的草坪作为风景区而不是游戏场所更有意义。正如奇迹游乐场实验中所揭示的,山丘足以实现各种类型的游戏。客人的评论证明,只要有泥土和山丘,孩子们就可以自己创造和玩任何游戏。在泳池别墅中比泳池更多山丘的院子里,孩子们一直玩到退房时间都满了。看到这一幕的父母心中充满了遗憾。观赏性花园和游乐场之间的界限被取消了。我希望客人能感受到山丘、树木和草地的自然之美。

Garden and playground. A simply flat lawn is more meaningful as a place of the scenery rather than a place of play. As revealed in the Miracle Playground experiment, the hill is sufficient to enable various types of play. Reviews from guests prove that children can create and play any game by themselves as long as they have dirt and hills. In the yard that is more hilly than the pool in the pool villa, the children played until the check-out time was full. The hearts of the parents who saw it was filled with regret. The boundaries between ornamental gardens and playgrounds are removed. I hoped that the guests could feel the natural beauty of the hills, trees, and grass.

Architects: Rieuldorang Atelier
Area: 100 m²
Year: 2020
Photographs: Yoon, Joonhwan
Lead Architect: Kim Seongyoul
Structure: SDM Partners
Construction: Manbul Construction
Design Staff:Bae, Seongyong
City:Gyeongju
Country:South Korea

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注