伊萨之家,西班牙瓦伦西亚,Estudio En Hebra

Casa de la Higuera是位于西班牙瓦伦西亚的简约住宅,由Estudio En Hebra设计。Casa de la Higuera是一间小公寓,可将其空间引导到一个庭院,以使间接的光线充满。内部采用天然材料制成,可以平衡传统和手工。Estudio En Hebra希望与其他本地设计部门,镇上的艺术家和雕塑家合作,创造不同的室内氛围,以创造协同作用(例如在美术馆中),以改善公寓内开放和干净的空间。细节很简单,可以调节照明,在天花板计划中几乎不存在,所有空间都采用间接光照明,从而避免眩光并获得舒适感。
这间房子具有中欧风格,在私人区域(夜间)营造出舒适而亲切的氛围,并在宽敞的空间中打开自己的空间,并在日常区域中散发出工业气息。内部Oak木制品旨在充分利用所有空间。它的线条遍布室内,因此,在居住者的视野中,会产生连续而流畅的感觉。纽约客户Soho Architecture启发了门面和窗户木工之间的巨大差距,原因是客户与该纽约社区的关系。

Casa de la Higuera is a minimalist residence located in Valencia, Spain, designed by Estudio En Hebra. Casa de la Higuera is a small apartment that guides its spaces to a courtyard, filling them of indirect light. The interior is worked by natural material textures, where tradition and handwork can be appreciated, in a very balanced way. Estudio En Hebra wanted to collaborate to create different interior atmospheres with other local design branches, artists and sculptors from town for creating synergy, as in an art gallery, to upgrade open and clean spaces inside the apartment. Details are simple, lighting is adjusted, almost it does not exist at ceiling plan, all spaces are illuminated by indirect light for avoiding glare and achieve comfort.
This house, with central-european style, creates a cozy and intimate atmosphere at the private areas (night rooms) and opens itself in a large space with industrial notes at daily areas. Interior Oak millwork is designed to take advantage of all spaces. Its lines go all around interior so that, in the person who inhabits view, there is a continuous and fluent sensation. Big gap at facade and carpentry in the windows was inspired by NYC Soho Architecture, because of client’s relationship with this New York neighborhood.

Design: Estudio En Hebra
Photography:Adrian Mora Maroto

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注