屋檐下的房子,日本,ALTS DESIGN OFFICE

这个住宅毗邻该地区的主楼。
客户的要求是“我希望有一个像’Glamping度假村’这样的空间”并保持这样的概念记在心里,我试图创建一个小区里的居民可逃离他们的日常生活。Glamping为游客提供一个地方,舒适的享受户外活动。通过将空间与吸引力Glamping到了房子,我们在房子里面创造了一个过渡空间。

This residence was built next to the main building in the area, where many old houses stand side by side.
The client’s request was “I would like to have a space like the ones in the ‘Glamping resort’ “; and in keeping such a concept in mind, I attempted to create an area where the dweller can escape from their daily life and spend an extraordinary time.

 

因此,我们成功地创造了一个准外部空间,在这里可以享受户外活动而不会遇到户外的不足,
顶面有木甲板和玻璃,所以我们增加了7.0M的梁来扩展从外到其内部连接,适度缩小内部和外部空间。
如果打开的窗口,虽然呆在屋里可以享受在户外的感觉。

We extended the eaves of the triangular roof, a look which is associated with a tent, up to the wood deck and lengthened them. Thus, we successfully created a quasi-external space where the outdoors can be enjoyed without the trouble of putting up a tent.
The wall facing the wood deck is made of glass, so we added 7.0m beams extending from the outside to the inside which connected the inside and the outside even more, moderately bridging the interior and exterior space.
If you open the window, you can enjoy the outdoors while staying indoors.

Design: ALTS DESIGN OFFICE
Area:107㎡