Peyton Place住宅,英国伦敦,Paper House Project

Peyton Place是由Paper House Project设计的位于英国伦敦的极简主义住宅。这座前维多利亚时代的学校礼堂坐落在西格林威治保护区内一个安静的死胡同中,在被废弃之前曾被用作会议厅和办公室。客户对工业美学的偏爱以及对功能性,对儿童友善的方案的压倒性要求,要求考虑周全的设计方法,并减少材料的搭配,并根据现有建筑及其环境进行精心选择。

Peyton Place is a minimal home located in London, United Kingdom, designed by Paper House Project. Located on a quiet cul-de-sac and set within the West Greenwich Conservation Area, this former Victorian School Hall had previously been used as a meeting hall and office prior to becoming derelict. The client’s preference for an industrial aesthetic combined with an overriding requirement for a functional, child-friendly scheme necessitated a considered design approach with a reduced palette of materials, carefully selected in response to the existing building and its context.

该物业分两层,经过全面翻新和升级,可提供适合成长中家庭的功能齐全的现代住宅。在活动地板上,新布局的布置利用了大型横向开放式平面图和双高楼层到天花板的高度,并在一端紧凑地组织了辅助空间,以最大化居住空间。高架夹层日光浴平台具有可伸缩的大型天窗,可提供额外的起居区,同时在内部和外部空间之间建立新的联系。在较低的底层,所有三间卧室都面向新开挖的私人下沉式庭院。
大厅被遗弃和残旧毁坏,变得残破不堪,不再适合占领。通过翻新和升级物业,我们能够提供适合现代生活的高质量,功能齐全的住宅,最大程度地发挥建筑物的潜力,同时保持客户的核心需求。这个位于重要保护区内的简单而详细的项目确保了重要的当地建筑得以保存并延长了其使用寿命。

Arranged over two floors, the property has been comprehensively refurbished and upgraded to provide a functional contemporary home suitable for a growing family. At raised ground floor the new layout has been arranged to take advantage of the large lateral open floor plan and double-height floor to ceiling heights, with auxiliary spaces compactly organized at one end in order to maximize living space. An elevated mezzanine sundeck with a large retractable skylight provides an additional living area whilst creating a new connection between the internal and external spaces. At lower ground floor level all three bedrooms face onto a newly excavated private sunken courtyard.
Having become derelict and dilapidated, the Hall had fallen into disrepair and was no longer suitable for occupation. By refurbishing and upgrading the property we have been able to provide high-quality, functional residential accommodation suitable for modern living that maximizes the potential of the building whilst maintaining the client’s needs at its core. This simple yet detailed project located within a prominent Conservation Area has ensured that an important local building is preserved and its lifespan extended.

Design:Paper House Project
Photography:Rory Gardiner