Vestry Road,英国伦敦,Oliver Leech Architects

Vestry Road是位于英国伦敦的简约住宅,由Oliver Leech Architects设计。这座两层楼的房屋状况欠佳,几乎没有自然光线,而且厨房狭窄,因此,简报是根据客户希望提供新的开放式烹饪和就餐空间并面向花园而设计的,重点是自然光线和材料创造更多的可用空间和宁静的氛围。
房屋被剥开了外壳,进行了扩展和内部重建,包括新的服务和更好的绝缘。设计着重于天然材料的使用和表达,以补充和尊重原始房屋。有限的天然材料调色板的使用在整个房屋中提供了一致的语言,从而在新旧之间建立了一致的关系。白色上油的道格拉斯冷杉与浅黄色抛光砖搭配使用,这种抛光砖在内部和外部都有表达,与现有的伦敦砖形成了鲜明的对比。

Vestry Road is a minimalist extension located in London, United Kingdom, designed by Oliver Leech Architects. The two-story house was in poor condition, with little natural light and a cramped kitchen so the brief was formed from the client’s wish to provide new open-plan cooking and eating spaces that face out onto the garden, with a focus on natural light and materials to create more usable space and a calm atmosphere.
The house was stripped back to a shell, extended and internally rebuilt, including new services and better insulation. The design focused on the use and expression of natural materials that would complement and respect the original house. The use of a limited palette of natural materials provides a consistent language throughout the house, creating a coherent relationship between old and new. White oiled Douglas fir was paired with pale buff bricks which has been expressed both externally and internally, as a subtle contrast with the existing London bricks.

在体积上,扩展被衔接为两个不同的体积。侧面延伸部分为以前狭窄的厨房提供了额外的宽度,天花板上的倾斜天窗在一天中为用餐空间带来了充足的北极光。后部延伸部分略微伸入花园,在低矮的窗台上架起一组涂白油的道格拉斯冷杉双折门。长凳提供灵活的座位以及储物空间,可在内部和外部使用。它是根据客户的特殊愿望发展而来的,无论门是开着还是关着,都能在傍晚的阳光下坐着看书。
扩展的高度被最大化以平衡现有厨房的低天花板,并在空间的深处引入尽可能多的自然光。在新旧之间的交汇处放置了大型无框天窗,天花板柔和的弧度使光线柔和地过渡到厨房。

Volumetrically, the extensions are articulated into two distinct volumes. A side extension provides extra width to the previously narrow kitchen, with pitched skylights overhead to bring in plenty of north light into the dining space throughout the day. A rear extension projects slightly further into the garden, framing a set of white-oiled Douglas fir bi-folding doors across a low-height window bench. The bench provides flexible seating as well as storage and can be used both internally and externally. It developed from the client’s particular desire to be able to sit and read in the evening sun, whether with the doors open or closed.
The height of the extension was maximised to balance the low ceilings of the existing kitchen, and to bring in as much natural light as possible deep into the space. A large frameless skylight is positioned at the junction between old and new with gentle ceiling curves to create a soft transition of light down into the kitchen.

Design:Oliver Leech Architects
Photography:Ståle Eriksen

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注