艺术家之家,英国伦敦,Fraher&Findlay

Artists House是由Fraher&Findlay设计的位于英国伦敦的极简主义住宅。该设计着眼于恢复房屋的原始特征,作为当代干预的一部分,采用了精心设计的家具和照明方法。建筑师试图将简约的内饰与微妙的质感和变化的色彩融合在一起,以创造出独特而又多用途的空间。已批准将建筑物从厨房的历史位置迁移到第一层的建筑。高的地板到天花板的高度,高质量的日光以及整个月牙和花园的主要景致,使该厨房的位置更适合现代家庭生活。
工作空间演变成社交空间,社交空间也开放成为儿童绘画或演奏音乐的地方。客户非常参与家具和照明的策划方法,从设计的早期就开始考虑关键家具。设计师试图将简约的内饰与微妙的质感和变化的色彩融合在一起,以创造出独特而又多用途的空间。该物业的一个重要方面是带有现有避暑别墅的围墙花园,它将成为全年休闲和娱乐的区域。

The Artists House is a minimal residence located in London, United Kingdom, designed by Fraher & Findlay. The design set about reinstating original features of the house as part of this contemporary intervention, with a curated approach to both furniture and lighting. The architects sought to blend minimalist interiors with subtle textures and varying colors to create distinct but versatile spaces. Listed building consent was granted for the relocation of the kitchen from its historic location to the first ground floor level. Tall floor to ceiling heights, good quality daylight and strong principal views across the crescent and gardens made this location for the kitchen more compatible with modern family living.
Work spaces evolve into social spaces, which also open up to become somewhere for children to be creative, be it painting or playing music. The client was very involved in the curated approach to both furniture and lighting, with key pieces of furniture being considered from very early on in the design process. The designers sought to blend minimalist interiors with subtle textures and varying colors to create distinct but versatile spaces. A key aspect of the property is the walled garden with existing summer house, which will become a year round area for relaxing and entertaining.

Design:Fraher&Findlay
Photography:Adam Scott

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注